Haber

Adana’da eniştesini tabancayla yaralayan adam ve arkadaşına dava

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde eniştesini tabancayla yaralayan adam ve arkadaşı hakkında müebbet ve 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

3 Eylül’de tutuklanan kayınbiraderi CY ile arkadaşı M.Ö. soruşturma tamamlandı.

Savcılık tarafından hazırlanan ve Adana 8. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilen iddianamede, CY ve M.Ö. “kasten öldürmeye teşebbüs” suçundan müebbet, “ruhsatsız ateşli silah ve mermi satın almak veya taşımak veya bulundurmak” suçundan 3 yıla kadar hapis cezasına çarptırıldı.

İddianamede, EC’nin eşi ile arasındaki anlaşmazlık nedeniyle zaman zaman kayınbiraderi CY ile tartıştığı ve bu nedenle olay günü telefonda birbirlerine hakaret ettikleri belirtildi. konu.

CY’nin arkadaşı MO, iddianamede, kayınbiraderi ve ablasıyla birlikte bulunduğu Uçar Mahallesi’ndeki konuta giderek EC ile tartışmaya devam ettiği, CY ve M.Ö. müştekiyi tabancayla yaraladı ve ardından çıkan kavgada kaçtı.

İddianamede sanıkların “kasten öldürmeye teşebbüs” suçundan müebbet hapis ve “ruhsatsız ateşli silah ve mermi satın almak veya taşımak veya bulundurmak” suçundan 3 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması istendi.

Haklarındaki suçlamaları kabul etmeyen tutuklu sanıkların yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

- -
Başa dön tuşu